Zeer verdienstelijk debuut. Canvas Blanco schuwt de zijwegen niet en weet desondanks, of juist daardoor, een sfeer te creëren die op vele verschillende podia past.

– Oor

Call me Lucky Fat or Skinny

Het debuut van Canvas Blanco is als een jongensboek vol vertier, verbeelding en verwondering. Invloeden zijn: Wilco, Sixteen Horsepower, Calexico, Sparklehorse en Grant Lee Buffalo.

Frontman Jozua Koffeman bezingt met lichte snik de dynamiek van stad & platteland, traditie & heden en fictie & realiteit. Het is brede muziek, met akoestische, dromerige en klassiek ingekleurde composities, uitgevoerd op een rijk instrumentarium. Americana en Alt Country met een gedistingeerd stedelijk randje. Ze noemen het zelf Imaginative Europicana.

Op z’n zachtst uitgedrukt hoogst origineel. Een aangename verrassing.

Ctrlaltcountry.be

 


 

Canvas Blanco live


Canvas Blanco Tour Dates

CanvasBlanco2

Live speelt Canvas Blanco in 5-mans formatie: Jozua Koffeman (lead vocal) op gitaar, klarinet en percussie, Arjan de Wit (backing vocals) op gitaar en autoharp, Robbert Deurloo (backing vocals) op drums, cymbalen, percussie en ocean drum, Ruben Bekx op (contra)bas en Jozua Dieleman (backing vocals) op toetsen, harmonium, percussie en hakkebord. Optioneel kan er een ensemble van strijkers en houtblazers aan toegevoegd worden.

Downloads:
Press kit Canvas Blanco
Press photo (high resolution)
Full Bio Canvas Blanco